Relais Cocci Grifoni ejes af den lokale, internationalt anerkendte vinproducent Tenuta Cocci Grifoni, der er kendt for sin passion for bæredygtig vinproduktion, og, ikke mindst, sin enestående gæstfrihed.
Hos Relais Cocci Grifoni handler det om afslapning omgivet af fantastisk natur. Hver oplevelse under opholdet, fra vinen til maden, er udtænkt i nøje harmoni med den smukke, uberørte, regionalt beskyttede natur.
Ejendommen nås via en markvej, hvor man undervejs kan nyde udsigten til områdets bakkedrag, vinmarker og slugter. Fra det første sekund man ankommer til ejendommen, er det tydeligt, at det hér handler om afslapning og velvære.
I hvert hjørne af den nænsomt restaurerede landejendom fra 1812 er der en historie. Suiterne har navne efter betydningsfulde lokaliteter i Piceno og fortæller på hver sin måde om livet, som det har formet i årtier.
Og så er der der selvfølgelig stedets nuværende historie, som Relais Cocci Grifoni inviterer dig til at opdage.
Stedet er derfor et ideelt tilflugtssted for dem, der søger en autentisk oplevelse i landlig skønhed, væk fra støj og daglig trummerum.
Biodiversitet og naturpleje
Relais Cocci Grifoni arbejder for biodiversitet og fuglebeskyttelse. Således har man f.eks. etableret tre kunstige søer til opsamling af regnvand til drypvanding af vinmarkerne og som en naturlig kilde i skoven giver søerne forfriskninger til de tilstedeværende fuglearter.
Det er heller ikke ualmindeligt at støde på vilde dyr som dådyr, ræve og hulepindsvin.
Genbrug og lokal geotermisk energi
Man har i videst muligt omfang benyttet naturlige og genbrugte materialer, for det meste af lokal oprindelse, herunder italienske træsorter, især eg og lokale sten, bl.a. travertin, en stenart, der er karakteristisk for Piceno-området.
Besøg Relais Cocci Grifoni – Wine Resort >>>
Endelig er resortet baseret på energimæssig, bæredygtig teknologi, bl.a. ved brug af solpaneler samt implementering af et effektivt geotermisk system til opvarmning og afkøling.
Systemet udnytter den konstante temperatur i undergrunden, der ligger i 110 meters dybde, til at overføre varme til omgivelserne om vinteren og kølighed om sommeren.